Начало » Музика » Аксиния и фолкдивата Камелия пяха на конкурса "Да бъдеш МЕРИЛИН" във Варна

Музика


Аксиния и фолкдивата Камелия пяха на конкурса  Аксиния и фолкдивата Камелия пяха на конкурса "Да бъдеш МЕРИЛИН" във Варна

20 Май 2009 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Бляскъв шоу-спектакъл "Да бъдеш Мерилин" събра Варненския елит в Гранд хотел Варна преди дни.
Той е вторият пореден от националния конкурс "Да бъдеш Мерилин –Усещане за жена", осъществен с подкрепата на дамските цигари Merilyn Slims.

Безпристрастното жури, в което бяха и очарователната Камелия и поп талантът Аксиния, имаше не леката задача да избере една първа и две подгласнички, които са най-артистични и най-много се доближаваха до образа на Мерилин.

Сексапилната Аксиния, която пристигна със специално нает самолет, изпя последните си хитове, а фолкдивата Камелия взриви публиката с любимите им песни.

Допълнително нажежаване на страстите допринесоха и изпълненията на Максимус бойс. Успешно превъплътила се в ролята на Мерилин бе и водещата Деси Банова, която без да излиза от образа си на синоптик, предсказа хубаво време. Артистично и партнираше Айвън от Максимус бойс, който не пропусна да се поразговори с участничките и провери познанията им на тема - Коя е Мерилин ?
Чети повече във www.fashion.bg

Прочетено: 4234 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.