Начало » Лайфстайл » Анелия постави началото на лято 2011

Лайфстайл


Анелия постави началото на лято 2011 Анелия постави началото на лято 2011

16 Май 2011 ПРофайл   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Най-стилната изпълнителка от попфолка Анелия постави началото на летния сезон 2011 със силен старт при откриване на обновения комплекс Мултиплейс Слънчев бряг, информират от ПРофайл. Преди две години бяхме свидетели как бившата половинка на Коко Динев и Симона Първанова пристигнаха с лъскав хеликоптер за откриването и успяха да приковат любопитните погледи, тази година изненади звездата от машината за хитове Пайнер ни изненада с лъскава 12 метрова лимузина.

В комплекс Мултиплейс за първи път в България гостуваха имена като румънската сензация Акчент, Кеба, Неда Украден и още много звезди от нашата и световна сцена припомнят домакините от Мултиплейс. Ники Китаеца собственик на музикална компания, заедно с половинката си Вили се открояваха на официалното откриване.

Звездните гости гости бяха Мисис Глоуб д-р Румяна Маринова, Лъчезар Иванов - Мистър България 2006, Али Алиев, Александър Беседи и други. На метри от сцената забелязахме собственика на вестниците Ало Бургас и Ало София Свилен Иванов, Костас Карациос от СПА козметиката Мастикс. Предприемачите Димитър Славин и Преслав Колчаков, собственик на Ипон сервиз също бяха сред видните гости.

Вип гости от Макединия, Гърция и Румъния пристигнаха в комплекса за забавления Мултиплейс с големи компании. Тук за първи път промотираха и новото био хапче Алказеро, което помага само за 15 минути да избегнете проблемите с напиването.

Официалните хотели за партитата Авалон и Гренада с промоциални пакети и глезотии посрещнаха първите клиенти на Мултиплейс с шампанско и свежи плодове. От понеделник тук начало поставят абитуриентите.

Прочетено: 4518 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.