Начало » Музика » Кали представя първата си песен в „Пайнер”

Музика


Кали представя първата си песен в „Пайнер” Кали представя първата си песен в „Пайнер”

23 Юни 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Новата песен на Кали – „Хоризонтално-вертикално”, е първата, която певицата издава, след като премина към музикална компания „Пайнер”.

Динамичното парче вече има заснет и видеоклип, чиито режисьор е Людмил Иларионов- Люси. Аранжиментът на „Хоризонтално-вертикално” прави Цветан Спасов, а оригиналната лирика отново е дело на текстописеца Росен Димитров, с когото Кали работи успешно от години.

Клипът към парчето е заснет за един снимачен ден в завод, близо до град Елин Пелин. За различната и провокативната визия на певицата се е погрижила личната й стилистка Красимира Георгиева. В клипа Кали сменя 3 визии, които я представят в три различни роли – на сладка девойка, жена-вамп и лошо момиче.

„Трябваше отново да изненадам с нещо и да се постарая да покажа себе си в друга светлина- обяснява Кали. – Мисля че избраните визии допринесоха за общото впечатление, което се постарахме да създадем.”

Гримът й в клипа е дело на топ-гримьора Мис Бони, а прическите – на коафьорите от студио за красота Hellen.

Кали възлага големи надежди на новата си песен. „Тъй като „Хоризонтално-вертикално” е първото ми праче в „Пайнер”, за мен е много важно да се е получило добре и хората да го усетят”-споделя певицата.

Новата песен и видоклип на Кали ще бъдат завъртяни премиерно съвсем скоро по телевизия „Планета”.

Прочетено: 2156 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.