Начало » Технологии » Ново универсално дистанционно ви дава безпрецедентен контрол върху домашните забавления

Технологии


Ново универсално дистанционно ви дава безпрецедентен контрол върху домашните забавления Ново универсално дистанционно ви дава безпрецедентен контрол върху домашните забавления

03 Октомври 2012 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

Logitech обяви следващото поколение от своята награждавана линия от дистанционни управления Harmony® - Logitech Harmony® Touch. Това универсално дистанционно от най-висок клас дава възможност за настройка с помощта на цветен тъчскрийн за безпрецедентен контрол на вашата система за домашно забавление.

Проектирано да направи откриването на предпочитаните забавления възможно най-лесно, Logitech Harmony Touch позволява да добавяте, премахвате и преподреждате до 50 икони на любими канали от мрежата на вашия кабелен или сателитен доставчик, директно върху 2.4-инчовия цветен тъчскрийн. След проста онлайн настройка, вие и вашето семейство ще имате достъп до всички любими канали с просто почукване, прехвърляне или скролване с пръсти, премахвайки досадната необходимост да помните номера на канали и да навигирате из дълги екранни указания. Можете да персонализирате взаимодействието с домашните системи, за да намирате бързо и лесно всичките си любими забавления - от телевизия и филми до игри и музика – с едно докосване.

„Logitech Harmony Touch представлява следващата еволюция на универсалните дистанционни,” каза Йорг Тевес, вицепрезидент на групата за цифров дом и бизнес в Logitech. „Днес хората ценят удобството и искат домашни системи за забавление, които са впечатляващи и лесни за употреба. С тази мисъл Logitech проектира дистанционно управление, което дава на хората възможност по прост начин да персонализират взаимодействието с тези системи и да чувстват, че ги контролират, както никога досега.”

Ергономичната, изваяна форма на дистанционното и логичната подредба на бутоните оформят елегантен, минималистичен дизайн, който допринася за модерния изглед на вашата всекидневна. Освен това нископрофилните бутони са с подсветка, така че да можете лесно да управлявате домашните си забавления, дори в тъмнина.

Logitech Harmony Touch е съвместимо с повече от 225,000 устройства за домашно забавление от над 5,000 марки и може да контролира до 15 устройства. Включената в комплекта зарядна станция поддържа дистанционното заредено и под ръка, готово за използване, независимо какво ще правите.

Logitech Harmony Touch се очаква да бъде налично на пазарите в САЩ и Европа в началото на октомври 2012 г. на препоръчителна крайна цена от €179.99.

Прочетено: 9089 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.