Начало » Любопитно » Избират най-красивия софиянец за 2014

Любопитно


Избират най-красивия софиянец за 2014 Избират най-красивия софиянец за 2014

09 Юни 2014 ПРофайл   |  Коментари [0] Категория › Любопитно

   increase  decrease

Най-стилната и най-красивата диджей Алекс, прославила страната ни в топ 15 на световен конкурс в Тел Авив, ще води престижния конкурс за красота Мистър София 2014, съобщават от ПРофайл.

Млад, динамичен, модерен. Възрастова граница от 18 до 25 години. Правилни пропорции. Това са част от изискванията към участниците, претенденти за титлата "Мистър София 2014", казва Владислав Славов, генерален виновник за предстоящото грандиозно събитие.

Домакин на Гала церемонията ще бъде Първият лайфстайл мол Парадайс, а датата е 9-ти юни, началото от 21 часа.

Като истински джентълмени момчетата ще се откроят в елегантните костюми на M SUIT.

Любимите бански на холивудските звезди Брат Пит и Джордж Куини Vilebriquine ще предизвикат истински фурор по време на представянето им.

Своята нова модна колекция ще представи и изпълнителя Стефан Илчев.

"За мен е истинско удоволствие и чест да бъда информационния гид на този конкурс за мъжка красота по две причини. Заради уникалността на това събитие и това, че има необходимост от подобни конкурси. Наситихме се на какви ли събития при жените, крайно време е някой да помисли и за нас", споделя чаровната диджей Алекс.

14 са кандидатите за титлата на най-красивия софиянец и на 9-ти юни ще разберем кой е най-достойния притежател.

Организатори на модната надпревара са ПРофайл в лицето на популярния Атанас Лазаров - Човек на 21 век и музикалния продуцент Владислав Славов БГ мюзик къмпани.

За да оценяват най-красивите момчета в състава на журито влизат Ирина Папазова, Виолета Донкова - собственик на верига бутици М сюит, Виктория Кесаровска - верига азиатски СПА центрове Виктория СПА, Вили Боршукова - Магама, Мартин Иванов - Мистър София 2011 и Мистър България 2012, Жана Янева - Мис Вселена България, Таня Думан - председател на Сдружение за приятелство на българските и турските жени и собственик на ресторант Туркоаз и други.

Прочетено: 4093 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.