Начало » Мода » Стартира подготовката за SOFIA FASHION WEEK 2016

Мода


Стартира подготовката за  SOFIA FASHION WEEK 2016 Стартира подготовката за SOFIA FASHION WEEK 2016

12 Декември 2015 ПРофайл   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Събитието ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни

Родната Седмица на модата все повече доближава традициите на Париж, Ню Йорк или Милано с двете си издания за всеки от модните сезони - есен/зима и пролет/лято.

Модното събитие Sofia Fashion Week 2016 ще се случи за втори път у нас на територията най-актуалната локация в София - зала EFE Hotel Marinela, а датите за него са 22-26 март 2016 г. В петте тематични вечери организаторите от Hotel Marinela и агенция 359 Model & Talеnt обещават събитие, което ще определи модния пазар в България – амбиция, вече доказана с първото издание като класен моден продукт без аналог до момента.

На всички вечери ще присъстват VIP личности от модния и бизнес елит на страната. Ще има и шоурум с коктейл по модела на световните издания на Ню Йорк, Париж и Милано, както и уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти Hotel Marinela - Sofia . Второто издание на Sofia Fashion Week 2016 ще предостави възможността за целия период на събитието – 22-26. 03. 2016 г. да има специално обособени търговски площи за дизайнери и марки под формата на елегантни самостоятелни павилиони, аранжирани като модни бутици, чрез които гостите ще могат за закупят или поръчат артикули от съответните марки - Sofia Fashion Week street. Това ще бъде и един моден диалог между дизайнери и абитуренти, които отблизо ще могат както да изберат своя тоалет за вечерта, така и да се запознаят с актуалните модни тенденции за сезона пролет-лято 2016 г. За тях Sofia Fashion Week street ще работи от 11.00 до 18.00 часа всеки ден от модната седмица.

Партньор на събитието ще бъде Code Fashion - медията за топ модните и VIP събития в България. Новините от събитието на едно място, както и видео архив от изминалия сезон на Sofia Fashion Week ще може да намерите и на CodeFashion.bg - специализираният портал за българска и световна мода.

Много скоро на сайта и фейсбук страницата на Sofia Fashion Week 2016 ще разберете и първите изненади, които са подготвили организаторите от Hotel Marinela и 359 model & Talent agency .

Програмата на Sofia Fashion Week 2016 : Първата вечер (22. 03. 2016) - представяне на световни марки и брандове с представителства в България или специални гости за събитието. Втората вечер (23. 03. 2016) - представяне на дизайнери и модни къщи и марки от България и специална за абитуренти.

Третата вечер (24. 03. 2016) - представяне на млади дизайнери и нови лица от Българската модна сцена.

Четвъртата вечер (25.03.2016) - Haute Couture – вечерта, в която се представя висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа. Пета вечер (26. 03. 2016) - гала вечер -закриване с ексклузивни ревюта на световни гости и топ световни и Български марки.

*** След всяка вечер тематични афтър партита в различни зали и заведения на територията на Hotel Marinela Sofia.

Прочетено: 3764 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.