Начало » Лайфстайл » Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн се отдадоха на СПА ваканция във Велинград

Лайфстайл


Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн се отдадоха на СПА ваканция във Велинград Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн се отдадоха на СПА ваканция във Велинград

03 Август 2017 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Топ диетоложката Енджи Касабие доведе в България на посещение претендентите за короната на Мистър Ливан 2017. Като част от посещението беше в утвърдения хотел - ROYAL SPA, които е собственост на д-р Валентин Чилев - Почетен консул на Република Молдова в България.

Най-красивите модели от Ливан - претенденти за престижната титла Мистър Ливан направиха своята спа ваканция край откритите басейни на хотела и посетиха всички развлекателни места на територията на ROYAL SPA VELINGRAD.

Комфортният хотел разполага с най-големият SPA център на три етажа в Залепрегиона на Велинград. Създаден с най-изискан дизайн и разполага със стандартни, луксозни стаи и апартаменти. Гостите му могат да се насладят на лоби бар за релакс, ресторант, лятна градина, фитнес, пура бар, фризьорски и козметичен салон и още много други. Хотелът предлага най-големия и модерен Спа център в България, в които претендентите за титлата на Мистър Ливан 2017 година се насладиха на великолепното обслужване, усетиха докосването на спа процедури от Бали и Индонезия във Victoria SPA.

Спа зоната в хотела е повече от 2000кв.м, които включват детски басейни, шокови басейни, термални външни басейни, голям вътрешен басейн, голям външен басейн, три джакузита и още много други.

Конкурсът Мистър Ливан 2017 ще се проведе на 30 август в Бейрут, където на Гала вечерта ще бъде промитиран и хотелът ROYAL SPA, а победителят в конкурса ще получи ЗЛАТНА ВИП карта за целогодишен достъп до хотела, информират от ПРофайл.

Прочетено: 4157 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.