Начало » Мода » Astella’s Black Label тоалети създават нов стандарт на живот

Мода


Astella’s Black Label тоалети създават нов стандарт на живот Astella’s Black Label тоалети създават нов стандарт на живот

14 Февруари 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

С елегантна и стилна фотосесия Astella Atelier представя новите си Black Label тоалети, създадени от лимитираната серия дизайнерски платове на марката. Всеки един от тях е еманация на впечатляваща креативност, съчетана с най-актуалните модни тенденции. Изработени от платовете на Astella за Lusi Ricamificio Пролет-Лято 2009, те постигат едно съвършено единение на естетика и престиж, една нова философия за хармония между стилна визия и лукс във всеки детайл.

Клуб Black Label е единственото място в нощна София, чийто бутиков дизайн отговаря на високите стандарти за интериор на снимките. Обстановката, която грабва вниманието с блясък и разкош, кореспондира с усещането за лукса на haute couture моделите. Съчетанието на злато, кожа и масив подчертава ефирността на елегантните тоалети, които сякаш са плод на божествено вдъхновение.

Манекените, с които е заснета фотосесията, също са с “черен етикет” – това са едни от най-търсените лица у нас – Ирена Милянкова и Генадий Ников. Синеоката красавица облича първата уникална рокля, ушита от платовете на Astella. Тоалетът преобразява в човешка форма разцъфнала японска роза. Полата от бледо розов (салмон) сатен, избродиран с флорални мотиви, представя нежността на листата, бюстието е опасано от преплетени свободно висящи листа, а лианите, увити около тялото на розата, са ръчно направени от копринен шифон, фиксиран с мулаж към роклята. Силуетът е издължен и грациозен, втален в горната си част и разкроен под талията.

Генадий представя мъжката серия на Astella. Първият мъжки модел на Astella е създаден от плат Валентино Super 150s от най-фина студена вълна в комбинация с кашмир в опушено черно с дискретни червени райета. Платът тежи само 175 гр. на лин. м. и е с тънкост на влакното едва 15 микрона. Костюмът е направен от поръчкови елементи и следва една класическа изчистена линия.

Стайлингът на фотосесията е дело на самата дизайнерка, фотограф е Дилян Марков, грим – Иво Андреев, коса – Васил Атанасов. Уникалните фотоси ще бъдат презентирани в най-престижния италиански Haute Couture Book Moda, а един от кадрите вече е избран за корица на списание “Сватба”.

Прочетено: 4163 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.