Начало » Автомобили » Нямате ключ за автомобила - няма проблем

Автомобили


Нямате ключ за автомобила - няма проблем Нямате ключ за автомобила - няма проблем

15 Февруари 2017 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Автомобили

   increase  decrease


Мислите си, че не е възможно да отворите багажника на автомобила, без никакъв ключ и без да се налага да я разбивате? Не и ако става дума за предния багажника на краля на електоавтомобилите – Tesla.
Американската компания TESLA е известна в автомобилостроителната индустрия с производството на електромобили и голяма мрежа от станции за презареждане на автомобилите. 
Съвсем наскоро излезе видеоклип в You Tube как може да отворите предния багажник на Tesla модели S и M. Багажникът при тези автомобили е позициониран отпред, а на клипчето може да се види как за секунди, без ключ можете да отворите капака и ако си харесате нещо да го вземете.

С помощта само на отвертка се отваря капаче, позиционирано под бронята, там се намират кабелчета от електросистемата, които могат да се прекъснат в  извънредни случаи, ако има проблем с електрическата верига и се налага да се прекъсне захранването.

Тесла

Когато двамата експериментьори прекъсват кабелите, алармата се включва, но се отваря и багажника и те за секунди успяват да грабнат каквото има вътре.  Багажникът, който е ситуиран отпред се отваря, въпреки че колата е заключена и тъй като едва ли ще излезе скоро нов модел, производителите на Tesla съветват да не държите ценни вещи в предния багажник.

Тесла

Ако искате да видите нагледно, с каква лекота се отваря багажника на автомобила: https://www.youtube.com/watch?v=0G96fI24v0s
Живеем в несигурен свят и нищо чудно, скоро да излезе клип в интернет, как без да се налага да слагате ключ в стартера, палите автомобила, лесно и просто, дори за аматьори. 

Прочетено: 4854 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.