Начало » Туризъм » Летният сезон през 2017 г. в Порто Елеа, Халкидики стартира с круиз до Света гора

Туризъм


Летният сезон през 2017 г. в Порто Елеа, Халкидики стартира с круиз до Света гора Летният сезон през 2017 г. в Порто Елеа, Халкидики стартира с круиз до Света гора

25 Април 2017 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Туризъм

   increase  decrease

В дните от 22-и до 25-и май май слънчевата ни съседка Гърция посреща над 200 вип гости. Да открият летния сезон през 2017 г. официално и да посрещнат красивите изгреви и залези на слънцето, си поставят за цел домакините от комплекс Порто Елеа, Халкидики. „Благодаря на генералния мениджър Димитър Димитров на изключително предпочитания комплекс Porto ELEA за професионалния подход и отношение. Очаквам само положително настроени приятели, неверотно настроение и незабравими мигове. Ще имаме разходка с кораб до Светата обител - Света гора, място прегърнато и целунато от Бог. Вдъхновяващ поход по еко пътеки сред природа от маслинива гора и мора. Предстои и официална гала вечеря - с участието на гости изпълнители от Гърция - Ламброс Гонзалес, Памела Апси, докосващи сърцето и душата. Няма да забравим и комплименти и подаръчни комплекти от нашите партньори от Гърция, България, Сърбия, Македония и Румъния.

Порция йога ще има, както и отдих, и плаж сред невероятна природа. Време е да отдадем внимание на самите себе си. Това сподели в социалните медии популярният лайфстайл и медиен специалист Атанас Лазаров, организатор на събитията.

В четридневната програма гостите ще имат възможността да потеглят с корабче и да се насладят на красивите гледки и манастири в околността на Света гора. Круизът до Света Гора ще се осъществи с кораба „Свети Георги".

Тръгването е от пристанище Ормос Панагиас /Ситония/ рано сутринта и се отправяме към Света Гора. По време на круиза на кораба ще има информация на български език за програмата на круиза и история на Света Гора. Около обяд вип гостите ще бъдат в близост до монашеската република и кораба ще се движи от западната страна на Света Гора на разстояние 500 метра от брега. Това е допустимото разстояние за круизните кораби. Това е границата им. По програма ще видят 8 големи манастира, както и няколко пристанища, между които и пристанището на българския Зографски манастир. По обяд - спирка в селището Урануполи /Небесен Град - разположено на 1,5 км от границата на Света Гора/. Предстои обяд или за разходка по магазините за пазаруване на икони и сувенири. След кораба потегля и се прибиракъм Ормос Панагиас под ритъма на гръцко бузуки. Круизът ще приключи около 17.00ч. По време на круиза всеки ще опита от традиционната гръцка ракия „ципуро" и локум от Света Гора.

В програмата са включени още български и гръцки вечери, много латино, порция йога всеки ден от Марио Тарейн, еко поход, тест драйв на популярен премиум бранд автомобили. Със старта и откриването на сезон лято 2017 в Халкидики, ПРофайл ще отбележи и своя 11 годишен опит.

Прочетено: 4080 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.