Начало » Лайфстайл » Латино вечер в Порто Елеа Гърция

Лайфстайл


Латино вечер в Порто Елеа Гърция Латино вечер в Порто Елеа Гърция

28 Юни 2017 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

В дните от 22-25 май слънчевата ни съседка Гърция посрещна над 200 ВИП гости по случай рождения ден на една от водещите ПР агенции у нас „ПРофайл“. Да открият летния сезон 2017 официално и да посрещнат красивите изгреви и залези на слънцето, си поставят за цел домакините от комплекс Порто Елеа, Халкидики и организатора Наско Лазаров, собственик на ПРофайл. 11 години е сериозна възраст, която бе отбелязана в рамките на три вечери с шумни и тематични партита.

Мястото е магнетично – маслинова гора, девствен плаж и вили на брега на морето – това е Порто Елеа. Комплексът е разположен на втория ръкав на Халкидики. Гостите на партито, организирано по повод рождения ден на „ПРофайл“ бяха впечатлени не само от удивителната природа, но и от гостоприемството на домакините – Порто Елеа и самия Наско Лазаров, който беше подготвил много изненади за присъстващите на бляскавото събитие. Една от тях беше и разходка с кораб до Светата обител – Света гора. В рамките на четиридневната програма гостите имаха възможността да се насладят на красивите гледки към манастирите в Света гора. Изживяването беше повече от вълнуващо. Всяка вечер бяха организирани тематични партита, които бяха истинско удоволствие за всички сетива. В програмата освен българска, гръцка и латино вечер, бяха включени и занимания по йога с Марио Тарейн, еко походи, плажен волейбол и още много изненади за гостите на празненствата.

In LIFE беше специален гост на бляскавото събитие, а сред ВИП гостите бяха Енджи Касабие и нейния съпруг Мистър Ливан – Рабих ал Зейн, д-р Валентин Павлов и д-р Венета Павлова от клиники Ео – ДЕНТ, Исак Гозес, Оля ал Ахмед и много други, които бяха дошли да уважат Наско Лазаров – собственик на една от водещите ПР агенции в България „ПРофайл„.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Деян Дяков

Прочетено: 4168 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.