Начало » Музика » Нощ на "Вси Светии" в X Factor

Музика


Нощ на Нощ на "Вси Светии" в X Factor

31 Октомври 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

В седмицата на „Вси Светии“ на сцената на “X Factor” ще оживеят множество страшни герои. Осемте финалисти са подготвили впечатляващ спектакъл за Хелоиун с песни на Линкин Парк, Майкъл Джексън, Шерил Кроул, Джамиракуай, Металика и много други. Плашещи костюми, специални хореографии, прически и грим ще направят празника още по-страховит. Във вторник общи изпълнения и нови групи, създадени само за този концерт, ще накарат зрителите да настръхнат пред екраните. Кои участници ще изпълнят “I Was Made For Lovin’ You” на Кис, “Enter Sandman” на Металика и тоталния хит на Депеш Моуд “Personal Jeasus”, феновете на “X Factor” ще видят от 20:00 часа по Нова ТВ.

Графа ще седне тази седмица на стола на Васко Василев. Музикалният продуцент на “X Factor”, изпълнител и композитор ще се представи като ментор на „Момчетата“ и във вторник ще оценява изпълненията на участниците. Ще успее ли изпълнителят на „Никой“ да се справи с тази задача, ще видим в шестия концерт на живо в най-грандиозното музикално шоу.

Във вторник ще бъдат излъчени и интервютата на осемте финалисти с журналиста от Нова ТВ Милен Цветков и колегите му Кристиана Кръстева от списание „Блясък” и Паола Хюсеин от вестник „24 часа”. За първи път участниците ще усетят тръпката от провокативните въпроси и ще докажат дали са готови да отговарят на светския интерес към личния им живот.

Прочетено: 1633 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.