Начало » Туризъм » to4nite taxi 2222 пусна мобилно приложение за резервации на транспорт до летище Букурещ

Туризъм


to4nite taxi 2222 пусна мобилно приложение за резервации на транспорт до летище Букурещ to4nite taxi 2222 пусна мобилно приложение за резервации на транспорт до летище Букурещ

15 Юни 2015 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Туризъм

   increase  decrease

През май to4nite taxi 2222 пусна мобилно приложение за поръчка на транспорт Русе-Букурещ-Русе. Това е още един лесен начин за поръчка на надежден автомобилен пътнически транспорт до летище Букурещ при изгодни цени. Обслужването се извършва с качествени автомобили от опитни водачи със солиден стаж.

Приложението „to4nite” е безплатно и може да бъде изтеглено за мобилни телефони, поддържащи операционните системи Android. Чрез него може да бъде направена поръчка на такси Русе Букурещ, летище Отопени (Henry Coanda).

to4nite taxi 2222 е в таксиметровия бизнес в Русе вече 14 години и предлага над 30 автомобили, които работят по маршрута Русе-Букурещ и Варна-Букурещ, както и между много други градове от северна България и Букурещ. Фирмата разполага с различни по големина и вместимост автомобили, за да задоволи нуждите на клиентите си.

to4nite taxi 2222 гарантира сигурност, надеждност и удобство! Чрез денонощния колцентър отговарящ на тел.0822 1 22 22 клиентите, могат по всяко време да разчитат на бързо и качествено обслужване.

Прочетено: 4959 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.