Начало » Музика » Зрелищен рок спектакъл разтърси сцената на X Factor

Музика


Зрелищен рок спектакъл разтърси сцената на X Factor Зрелищен рок спектакъл разтърси сцената на X Factor

06 Октомври 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Шоуто в „X Factor“ става все по-зрелищно с всяка изминала седмица. Вторият концерт на живо предложи много рок-звучене и истински визуален спектакъл на своите зрители.

Дванадесетте финалисти имаха нелеката задача да изпълнят едни от най-култовите рок-парчета на всички времена. На сцената си проличаха усилените тренировки, през които минават младите изпълнители, за да може всеки един от тях да представи по възможно най-добрия начин своята песен.

Ексцентричният Jeason Brad Lewis за пореден път провокира зрителите. Той изпълни песента „Tainted Love“ във версията на Мерилин Менсън и като спектакъл по нищо не отстъпи на световноизвестната звезда. Типично в негов стил Jeason заложи на шоу, танци и артистизъм.

Не по-малко атрактивни бяха изпълненията и на другите финалисти. Петте красавици от Suga’ Mamma показаха невероятен синхрон и провокативна хореография. Мартин бе яхнал мощен Harley Davidson на сцената, а Михаела се превърна в „лошо момиче“ с татуировки по ръцете. Нора и Александра, които са в категорията над 26 години, доказаха че притежават стил, класа и интерпретираха перфектно песните на Анук, Ред Хот Чили Пепърс и Фор Нон Блондс.

След края на втория лайф отново идва ред на зрителите да изберат кой ще продължи в битката за подкрепата на зрителите и кой ще е поредният отпаднал. Линиите все още са отворени и всеки може да подкрепи своя любимец. Номерата за гласуване са публикувани на официалния сайт на шоуто – xfactor.novatv.bg. Тази вечер, след приключване на гласуването, на сцената ще се изправят двамата изпълнители, събрали най-малко гласове. При взимането на тежкото решение съдиите ще разчитат и на мнението на специалния гост на вечерта – музикалният продуцент на „X Factor“ Графа. Зрителите на Нова ТВ ще са и първите, които ще чуят най-новата му песен „Никой. Също тази вечер Део ще обяви коя световна звезда ще стане част от световното шоу.

Прочетено: 2113 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.