„Отвъд удоволствието”

„Отвъд удоволствието”

07 ГЂГўГЈГіГ±ГІ 2007 | ПРофайл

В рамките на юбилейното 10-годишно издание на „Джаз- фест” Банско 2007, хотел „Бъндерица” организира седмица на изкуствата от 7 до 13 август. Тази година, освен традиционните вече джем-сесии, продължаващи до сутринта, гостите на хотела и Банско ще могат да разгледат и изложба на съвременно изкуство. В колекцията, подбрана и специално организирана от столичната галерия „Астри”, могат да бъдат видяни платната не само на български автори, но и на значими художници от съседни страни: на Вула Кераклиду от Гърция и на Зоран Круль от Сърбия, който е представител на известната сръбска наивистична школа.

„Отвъд удоволствието” е първият концерт от новия проект на Камелия Тодорова. На пианото този път е Ясен Велчев от „ТЕ”. Джаз Дивата ще си партнира с талантливия пианист по течението на емоционални джазстандарти. Концертът ще бъде в хотел „Бъндерица”- Банско на 10 август от 21.00 часа и ще е музикалната перла в короната на Арт седмицата на изкуствата,съобщи Наско Лазаров от ПРоФайл Агенция.

На събитието се очаква да присъстват много известни личности от бизнеса и хайлайфа. По повод 10 - та годишнина на Джаз Фестивала Хенеси Моет ще предложи на подбрани вип гости в хотел „Бъндерица” 10 неповторими коктейли, носещи имената на европейските столици. Джазпочитателите сами ще имат възможност на открит Хенеси бар да направят своя летен коктейл.