Устата хареса култова реплика на Меги Дерм от Сървайвър за нов хит

Устата хареса култова реплика на Меги Дерм от Сървайвър за нов хит

20 Ñåïòåìâðè 2007 | Infotech.bg

Екипът на шоуто избра фразите на бизнесдамата за рекламния клип по bTV

Хитовият рапър Устата от дниси повтаря нашумялата реплика на Меги Дерм от рекламата на шоуто Сървайвър, което ще стартира в понеделник. Запомнящият се глас на бизнесдамата, която има барове за еротични танци в Германия, я разкрива в цялата страна, щом заговори. Дори когато си поръчва кафе в заведение, сервитьорките я питат – “Вашият глас ли е в рекламата на Сървайвър?”. Талантът й да организира и да слага ред в суматохата роди и този вече крилат израз: Този студ и дъжд ни умориха! Не ме интересува кой е женен, кой не е! И какво ще обяснявате – нареждаме се мъж, жена, мъж, жена... Първо оцелаяваме, после ще обясняваме!

Усетът на Устата веднага проработи и той вече се срещна с Меги, за да я покани да участва в новия му клип.

Междувременно Меги Дерм обзавежда новия си дом в кв. Бояна, където ще заживее заедно с осиновеното си дете Божидар. Все още тече процедура, започнала в началото на годината, и младата дама не може да доведе 8-годишното дете в София. Красавицата, запленила преди години в Германия и световната звезда Дитер Болен, зарязва бизнеса си извън страната, за да се грижи за Боби.

“Три месеца излизах с Дитер Болен, но не стигнахме до секс. Просто аз му казах, че не искам да бъда поредния матрак на звездата”, разказва тя в рейтинговото шоу “Часът на блондинките”, което зрителите ще гледат следващия вторник по сателитния канал БГТВ. В интервюто ще разберете защо Мистър България Румен Георгиев и сегашният любим на Ивет Лалова – Ники Илиев, са били само малки спирки в емоционалния живот на Меги, която от години е пример за силна жена, с успешна кариера, перфектна визия, но без късмет в любовта.

Снимки ВИП Комюникейшън