Дует К2 записва топ зимно парче с Влади от Братя Мангасариян

Дует К2 записва топ зимно парче с Влади от Братя Мангасариян

16 Îêòîìâðè 2007 | Infotech.bg

Красавиците Ралица и Мариана от женския дует К2 ще изненадат феновете си с ефектно зимно парче, което изпълняват заедно с Влади от култовото трио Братя Мангасариян. Песента се казва "Сняг се сипе" и е издържана в суинг звучене. Ремиксът на стара градска песен създава страхотно настроение и е много мелодичен. Запазена е автентичната атмосфера на стария шлагер - долавя се звучене на латерна, припукване от стар грамофон, специфичните трели на акордеон. В тази неповторима музика обаче са вплетени много модерни елементи, сред които R&B ритми с типичното за Влади от Братя Мангасариян чувство за хумор.

Песента е звучала на концерти на Георги Ковачев с Милка Янакиева, сестри Аджови, Георги Рафаилов и Мария Михайлова. Настоящият аранжимент е дело на Стамен Янев. Очаква се парчето да бъде готово в края на ноември и да бъде приятна изненада за Коледа за всички ценители.

Двете момичета от К2, които се завръщат в България преди 2 години след супер гастрол в Южна Корея (където са засякли Вики и Вяра от "Стар Академи") са познати на българската публика с парчето "Вик". Можете да чуете първата им авторска песен тук.

Ралица и Мариана са актриси, но са против понятието "пеещ актьор", тъй като според тях танците, театърът и музиката не просто не се изключват, а се допълват и дори взаимно се изискват, защото са проявления на едно и също нещо. Двете са любими персонажи в голяма част от БГ рекламите, а на Ралица принадлежи българският глас на сладката Кели и лудичката Марси от култовата комедия “Женени с деца”.

Ралица и Мариана от дуета с атрактивното и “високо” име К2 са две красиви и усмихнати жени, които добре знаят какво искат от живота и как да го постигнат. Блясъкът в очите им е еднакъв, когато говорят за балет, който и двете са танцували професионално в детството си; за театър, тъй като и двете са завършили НАТФИЗ и имат богат творчески опит (и то не само на българска сцена); за музика – тъй като от мига, в който се запознават, и двете са решени да пеят и да инвестират в авторски парчета на български (макар че могат да пеят дори на корейски); за тае куон до – крехките момичета са носители на лилав колан, при това са тренирали не къде да е, а в Корея; или за семейство – за щастие на съпрузите им и за разочарование на феновете, и двете са щастливо омъжени, а Мариана има и малък син, който я радва безкрайно.

Щастието и успехът на двете красиви жени се дължат и на въображението, което влагат в личностното си развитие, и на факта, че двете представителки на силната и същевременно по детски наивна зодия “овен” никога не се отказват от нови предизвикателства и от покоряването на все по-високите и по-високи “върхове” в динамичния им творчески път. Двете красавици не са се поколебали да заминат “на честна дума” в Южна Корея, за да пеят месеци наред на огромна сцена в Убан Тауър Ленд – грандиозен парк за увеселения с множество атракциони – където не просто са се справили отлично с представянето на парчета на английски и корейски пред хилядна публика на живо с група “Мери Лу Бенд”, но не са жалили средства и време да опознаят корейската култура и релиция и да се завърнат в България обогатени духовно, но и твърдо решени да създават авторски парчета за българската публика. Не случайно веднага след завръщането си Мариана става лице на кампанията “Изберете българското”.