Рапърът Акюз Ла Банкс продуцира Силвия от Антибиотика

Рапърът Акюз Ла Банкс продуцира Силвия от Антибиотика

06 Íîåìâðè 2007 | Infotech.bg

Лейбълът Акюз Ла Банкс Рекърдс стои зад самостоятелната кариера на певицата с R&B псевдоним Da Silvia

Първият проект на Акюз Ла Банкс Рекърдс вече е факт и това е Da Silvia – R&B псевдонима на русокосата Силвия от Антибиотика. Първата й песен, продуцирана от рапъра Акюз се казва “Лесно няма”. Парчето е в стил R&B. Текста е на Силвия, а музиката е на на Акюз и Силвия.

“Силвия е талантлив изпълнител и има голям потенциал, но този потенциал трябва да бъде моделиран в правилната посока от добър продуцент. Гласът й има голям диапазон, а тембърът й мек, което е идеално за R&B.” споделя Акюз Ла Банкс.

Лейбълът ще продуцира и други талантливи изпълнители в стиловете хип-хоп, R&B и други. Хип-хоп и R&B културата са в сърцето на продуцента, който е роден в Нигерия и макар вече да е гражданин на света е запазил чистото усещане за ритъм, което му помага да твори музика на световно ниво.

Музикалната продукция на Акюз Ла Банкс е чиста и много зряла, идваща от душата на черното сърце. Както за своята продукция, така и за тази на изпълнителите, които подкрепя, Акюз държи на разтърстващия бийт и характерна, запомняща се мелодия, която прави всяка песен потенциален хит.

Зад псевдонима Aкюз Ла Банкс стои талантливият Денис Банкс, който е композитор, музикален продуцент и изълнител в стиловете хип хоп, R&B и Hardcore. Има собствен звукозаписен лейбъл Акюз Ла Банкс Рекърдс. Лейбълът Акюз Ла Банкс Рекърдс ще продуцира и български изпълнители в сферата на R&B хип-хопа.

През 1995 година Денис Банкс пристига в Пловдив и само след година на пазара излиза първият му албум “Лоши новини”. Четири от парчетата стават хитови, а клипа на песента "Голямо дупе, голямо работа", е продуциран от Българската Национална телевизия. Днес Акюз разпределя времето си между България и Англия, където също развива своя лейбъл.