Единствено българска музика по BOX TV Повече от 15 звезди на една сцена

Единствено българска музика по BOX TV Повече от 15 звезди на една сцена

17 Ôåâðóàðè 2011 | Infotech.bg

Музикална телевизия BOX събира повече от 15 български изпълнители под прожекторите на една сцена. Звездният концерт ще се проведе на 21-ви февруари в Sofia Live Club. В месеца на любовта, своите музикални откровения ще отправят Графа, Мария Илиева, Орлин, Криста, Любо, Буба, Весела Бонева, Мона, Мариана Попова, АV, Young BB Young, Калин Вельов, Маги Джанаварова, Touch Down, Billy The Kid, B.o.y.a.n. и Knas. Всички музиканти ще се обединят под мотото на събитието „Аз обичам българска музика!”, за да покажат своята подкрепа на официалното откриване на единствената телевизия за българска поп, рок и RnB музика в страната – BOX .

Концертът ще започне с бляскаво светлинно шоу и ще завърши със специална изненада, която на този етап BOX предпочита да запази в тайна. Част от изпълнителите ще представят за първи път нови парчета от музикалния си репертоар, а балет „Нова” ще разчупят атмосферата с нестандартни хореографии. Очаква се на събитието да присъства и голяма част от българския хайлайф – дизайнери, актьори, композитори, медийни лица, модели, изпълнители от старата музикална школа. Всичко това гарантира невероятни вълнения, нагорещени страсти и страхотно настроение.

Музикалното събитие няма да бъде отворено за широката публика. За да поправи тези несправедливост, телевизия BOX предоставя шанса на 10 почитатели на българската музика да спечелят по 2 покани за концерта. Как? Като влезнат в страницата на телевизията във Faceboook: BOX TV - the music of Bulgaria и напишат кратък отговор на въпроса – “Защо обичам българска музика?”. Спечелилите ще бъдат обявени на 19 февруари. Критерии за избор са креативността и оригиналността на получените отговори.

С тази инициатива BOX иска да докаже, че любовта към хубавата българска музика никога не е угасвала. Талантливи български изпълнители винаги е имало и ще продължава да има. Затова телевизията е дала обещание да бъде отражение на музикалния живот в България като излъчва 24 часа в денонощието единствено и само българска музика. Програмата ще включва разнообразни предавания за различните стилове музика, класации и коцерти на живо. Всичко това с цел любовта към българската музика да се запази.

Концертът на телевизия BOX се осъществява с любезното съдействие на Централен Кооперативен Съюз, Evan Williams Bourbon и Sofia Live Club.