Ваканция с Ваяна

Ваканция с Ваяна

16 ГЊГ Г© 2011 | Infotech.bg

За сезон пролет/лято 2011 дизайнерите на Ваяна предлагат решения за свободното време – за разходка, за пътешествие, за парти. В нея има четири основни линии: „Градски шик”, „Цветен романс”, „Морски клуб” и „Блясък”. Именно те ще бъдат представени утре – 16 май, в магазина на бранда в Русе, по време на дизайнерските консултации, част от проекта „Изваяна с Ваяна”. Специалистите на кройките и иглите ще разкрият тайната – как с едно сако или с една рокля можем да изглеждаме по няколко различни начина, съобразно избраната тема.

Темата “Градки шик“ е за работещата жена, която е елегантна и стилна в ежедневието си. Цветовете и моделите са класически и изчистени, с интересни детайли. Материите на костюмите са прецизно подбрани, а цветовете са класическите - черни, сиви и кафеви меланжи, освежени с ризи и блузи от памук и коприна в бяло, бледо розово и малиново. За по-смелите дами, които могат да си позволят и по-спортен стил е новото червено: кораловата група от актуалната shape-memorie материя, която „помни” формата си. Не са забравени и любителите на трикотажа в модерните цветове циклама и лилави отенъци. В тази тема не можем да пропуснем и уникалното яке от иноксова тафта.

С темата ”Цветен романс” ще внесем настроение, както в работния делник, така и в приятните ваканционни дни. Тук ще откриете рокли, поли, блузи и туники, изработени от 100% памук и ефирни шифони. Щампите са флорални, а цветовете са с различни отенъци на зеленото, синьото, жълтото и отново циклама. Дръзки, цветни, елегантни с тях ще бъдете усмихнати през летните дни.

Костюмите от син и бял лен ще превземат и най-претенциозните офиси с капитанска лекота. Те разбира се са от линията “Морски клуб”. Романтично настроените дами ще усетят приятна морска свежест с моделите, изработени от синьо-зелени шифони.

Усещане за празник, това е първото нещо което ще си помислите, след като видите моделите от линията “Блясък”. Класическо черно, свежо бяло, млечно сиво, нашумелите олива и тюркоаз, това са цветовете, които избрахме за вас в тази коктейлна група. Елегантните рокли, болера, сака и панталони са изработени прецизно от сатениран памук с който ще се чуваствате комфорно и в горещите дни.

И за да е още по-хубава ваканцията, Ваяна дава отстъпки от 5 до 7 % на своите лоялни клиенти, за повече удоволствия!