Емануела и мъжете

Емануела и мъжете

06 Îêòîìâðè 2011 | Infotech.bg

Тази събота, 8 октомври, специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е фолк певицата Емануела, която откровено разказва за бившите и настоящите си връзки. От лятото насам в живота на Емануела се случиха много неща – ясновидки, гаджета, годежи и отменена сватба. “Това не е причината ние с Денис да се разделим.” – коментира Емануела предсказанието в ефир на една ясновидка и споделя какво е довело до раздялата им. - “За какво ми е мъж – само да ме нервира! Те пият, пушат, дрогират се, ходят по жени... Мъжете са нещастници... Въобще не съм в депресия! Много добре се чувствам и въобще не ми пука!”

Защо Емануела се разделя с Денис? Хващала ли го е с две жени? Страда ли за провалената сватба и на кого в подарила сватбената си рокля? Кой е настоящият мъж до нея? И още: - за Слави Т. и Слави Т. и защо предпочита да живее с жена.

Тази събота “Горещо” продължава разговора с бащата на Илия Павлов , който, освен че коментира имена и събития от прехода, говори и за убийствата на двете си деца. Новината за стрелбата по сина му Павел Найденов научава по телефона докато е в Боровец. “Бай Павел, стреляха по Илия!” – казва момче от охраната. – “Ние пътуваме за Пирогов.” Павел Найденов тръгва веднага за София, но по пътя го застига вестта, че синът му е починал... Той говори и за убийството на дъщеря си в Америка. Какво се случва с убийцата й? Карма ли е загубата на двете му деца? И още: за управлението на Иван Костов, за връзката между “Мултигруп” и ДПС и Ахмед Доган.

„Горещо”, събота, 8 октомври 2011г., 22:30 часа, Нова телевизия