От 1845 година създателите на швейцарския шоколад влагат много страст, майсторство и педантичност в изработката на най-финия шоколад. Тяхната отдаденост и чуствителност към шоколада се засилват, когато Родолф Линдт измисля за първи път топящия се шоколад със създаването на conching технологията.
“LINDOR е сбъдната шоколадова мечта” – кръглите шоколадови бонбони с нежно-топящ се пълнеж са уникална частица наслада. Създадени за първи път в Швейцария през 1949 година, бонбоните LINDOR бързо стават популярни и спечелват сърцата на хората навсякъде по света. Оригиналната рецепта на LINDOR не е променяна оттогава и се пази като съкровище в музей на Lindt в Швейцария.
Днес LINDOR е най-успешният продукт на Lindt. Преживей тайната на LINDOR: “Веднъж разчупиш ли обвивката, сладкият пълнеж на LINDOR се разтапя в устата ти, също както се разтапяш и ти самият!”
Шоколадите LINDOR са вдъхновени от легендарното майсторство и безкомпромисно качество на Lindt.
Можете да намерите LINDOR с млечен, тъмен шоколад (60 % какао), бял шоколад и лешников крем.
Разнообразието не идва само от пълнежа, а и от опаковката. Най-популярна е опаковката на Cornet 200г, може да се намери през цялата година.
За Св. Валентин LINDOR предлага бонбони в червена кутия с форма на сърце. Най-елегантният подарък за любимата е голямо червено сърце с кристали на Сваровски.