Сезонът на Pumpkin Spice Лате

Starbucks официално открива сезона на Pumpkin Spice Лате

На 3-ти септември настъпи моментът, който всички очаквахме – Pumpkin Spice е отново в кафенетата на Starbucks. Да, време е да добавите малко от любимите есенни вкусове към напитката си.

Новото сезонно меню на световната верига дава богат избор и изключително много опции да опитате своята Pumpkin Spice напитка по своя начин! Освен познатото ни ароматно трио Pumpkin Spice Лате, Pumpkin Spice Лате в студен вариант и Pumpkin Spice Фрапучино, можете да експериментирате с новите изкушения с тиквена пяна – Студено чай лате с тиквена пяна, Студено овесено еспресо с тиквена пяна и Колд Брю с тиквена пяна. Емблематичното Pumpkin Spice Лате – звездата на есенния сезон – може да опитате във всеки Starbucks с няколко алтернативи на млякото, като замяната на кравето мляко в напитката е напълно безплатна.

Есенното меню на Starbucks нямаше да е завършено без вълшебна карамелена напитка – Лате със солен карамел и кленов сироп в топъл и студен вариант.

Тези, които обичат да приготвят кафето си у дома, обезателно трябва да опитат лимитираното издание на Есенния бленд кафе на зърна с нотки на захаросан пекан и градински чай и магичната сладост на сушени смокини.

Лимитираната мърч серия на Starbucks ще очарова всички ценители и колекционери. Този сезон колекцията на марката изобилства от тематични цветове и шарки, които със сигурност ще направят разходките с кафе в ръка още по-приятни. А специалните керамични чаши във формата на тиква ще изкушат всеки за стилна придобивка!

И така, всяка есен завръщането на Pumpkin Spice Лате (известно сред любителите с краткото PSL) е очаквано в близо 82 страни, където Starbucks има кафенета. Според последни данни, само в САЩ до този момент покупката на PSL надхвърля 700 млн. продадени напитки, като само за година броят им безпроблемно достига 25 милиона.