Начало » Музика » Избраха Андреа в Кипър за “Най-известната българка в чужбина“

Музика


Избраха Андреа  в Кипър за “Най-известната българка в чужбина“ Избраха Андреа в Кипър за “Най-известната българка в чужбина“

01 Юни 2017 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Тази година най-известното кипърско модно списание раздаде своите награди „Enmoda International Awards“.

Бляскавото събитие се проведе през уикенда, а изпълнителката на „Полудей“ е в Кипър от няколко дни.

Андреа получи поредно международно признание за успеха си.Този път тя с горост взе наградата в Кипър, предават от ПРофайл.

Тя направи силен удар на световната сцена. На церемонията по награждаване, Андреа получи призът за „Най-известната българка в чужбина“. Модното списание се интересува горещо и от случващото се в светския живот у нас.

И като страничен наблюдател издателите решават, че красивата блондинка е най-заслужила да това призвание. А и на нея й стана навик да прибира де що има награди в Балканите.

Разбира се, зад тези призове стои нейният усилен труд, с който успя да популяризира работата си далеч извън границите на страната.

В красивия Кипър приемат Андреа не само като успешен изпълнител, но и като истинска модна икона. Поредното доказателство за това е наградатамкоято вече е в ръцете й.

На стилното парти след церемонията,родната певица бе забелязана в компанията на хитовия Faydee, с когото поддържат топли приятелски и колегиални отношения. Той се качи на сцената на ежегодните награди на „Enmoda“, заедно с Mohombi, Claydee, Alex Mica, Anda Adam, Willy William и много други звезди от международната сцена. Андреа е единствената българка сред тях и без съмнение представи страната ни по най-добрия начин.

В събитието взеха участие звезди от над 20 държави и се излъчи на живо по каналите Fashion One и Nuber One, както и по националния канал BRT. Поредното признание за Андреа от кипърското модно списание идва на фона на куп други международни награди през годините. Две поредни години – 2015 и 2016г., бе обявена за „Най-добрата певица на България“ на Big Apple Music Award. На същите награди грабна и приза за „Най-добър балкански изпълнител“ миналата година. Все отличия, за които колежките й могат само да завидят.

Прочетено: 4042 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.