Начало » Музика » Десислава пее в 3D анимацията „РИО”

Музика


Десислава пее в 3D анимацията „РИО” Десислава пее в 3D анимацията „РИО”

16 Март 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Десислава взима участие в озвучаването на дългоочакваната 3D анимация „РИО” на 20th Century Fox. Българската премиера на филма е на 8 април 2011г.

Сюжетът на “Рио” разказва историяна на Блу (рядък вид папагал), който мисли, че е последния от своя вид. Когато разбира, че има още един, който е „тя” (буйната и самостоятелна Джуъл), Блу напуска клетката си в Минесота и се отправя за Рио. Когато двата съвсем различни като характер папагали се срещат, ситуацията съвсем не е любов от пръв поглед.

Но неочаквано, Блу и Джуъл се впускат в голямо приключение, при което ще научат за приятелството, любовта, куража и това, да бъдеш отворен към безбройните чудеса, които живота ти предлага.

Сценарият е дело на Дон Раймър, работил над филмите “Агент XXL” и “Космическа коледа”, продуценти са Брус Андeрсън (“Ледена епоха 2: Разтопяването”) и Крис Дженкинс (“Атлантида: Изгубената империя”), а режисьор е Карлос Салдана, който отговаряше за първата и третата „Ледена епоха” и „Роботи”.В триизмерната анимация участват гласовете на Десислава, Румънеца и Енчев и др.

Вижте трейлъра

Прочетено: 3600 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.