Начало » Музика » Фики на живо в Black and White Piano Lounge до броени часове

Музика


Фики на живо в Black and White Piano Lounge до броени часове Фики на живо в Black and White Piano Lounge до броени часове

11 Юни 2021 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Black and White Piano Lounge не спира да изненадва всички с разнообразната си програма и невероятен подбор на изпълнители. Този петък, след броени часове, на сцената на Black and White Piano Lounge излиза талантливият Фики, за да направи незабравимо изживяването на всички посетители. Фики е сред най-талантливите български изпълнители и няма музикален жанр, който да се опре на гласовитият певец. Победителят в едно от изданията на Като две капки вода, доказа че за него бариери няма.

Black and White Piano Lounge е част от най-големият развлекателен комплекс на Балканите Palms Merkur Royal, намиращ се в Grand Hotel Millennium, град София. Пиано барът се превърна в любимо място на хиляди софиянци.

Любопитен факт е, че местата за участието на Фики в Black and White Piano Lounge са запълнени. Разбира се, пиано барът при спазване на всички мерки за безопасност.

А този четвъртък, само ден преди участието на Фики в Black and White Piano Lounge, ще се проведе официална турска вечеря. Ястията ще бъдат представени от chef Shenol, носител на две звезди Michelin.

Прочетено: 1645 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.