Начало » Туризъм » Най-добрият СПА хотел на Балканите за 2019 година е Гранд хотел Велинград

Туризъм


Най-добрият СПА хотел на Балканите за 2019 година е Гранд хотел Велинград Най-добрият СПА хотел на Балканите за 2019 година е Гранд хотел Велинград

15 Ноември 2019 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Туризъм

   increase  decrease

Една от най – известните СПА дестинации у нас - Велинград - отново има повод за гордост. Петзвездният Гранд хотел Велинград е отличен за най – добър спа хотел на Балканите през 2019 година. Престижното отличие се дава от Балканския алианс на хотелиерите (Balkan Alliance of Hotel Association).
Този успех не е случаен. Във Велинград са открити останки от древноримски водосборен басейн – свидетелство, че силата на минералните извори тук е открита още в дълбока древност. В Гранд хотел Велинград тази сила е вкарана в 8 басейна и две СПА зона.

Както в много луксозни курорти по света, едната зона е с контролиран достъп и в нея могат да влизат само възрастни. На разположение на гостите са хамам, джакузи, вана на Клеопатра, био и финландска сауна, ароматна парна баня, вулканична стая и още много процедури, които ти помагат да си тръгнеш с пречистено тяло и съзнание.

В хотела има медицински център, в който физиотерапията се осъществява от специално подготвени специалисти. Предлагат се и естетични, и дерматологични процедури.

Хотелът е разположен на живописен хълм. Истинско удоволствие е да изпиеш кафето си, наслаждавайки се на природата, която те заобикаля. Особено, ако обикновено сутрин си заобиколен от бетонните сгради на някой голям град.

А вечерите тук се поделят между боулинг залата, нощния клуб и пиано бара, в който се изявяват известни групи и изпълнители.

Прочетено: 2188 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.