Начало » Музика » Жана Бергендорф даде звезден старт на лятото в Hacienda Beach

Музика


Жана Бергендорф даде звезден старт на лятото в Hacienda Beach Жана Бергендорф даде звезден старт на лятото в Hacienda Beach

28 Юни 2017 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

И тази година клуб Hacienda Beach може да бъде преживян и усетен в една от най-красивите и актуални дестинации по Южното Черноморие – Лозенец. Този уикенд бе даден официален старт на нощния живот в курортното селище.

„Формулата по която работи Hacienda Beach в Лозенец е печеливша, защото ние се отнасяме със специално внимание към клиентите си. Предлагаме и качествена „храна“ за душите на хората, като им предоставяме досег до изключително разнообразна палитра от изкуства“, сподели по време на откриването собственика Димитър Тодоранов. Традиционно бе отслужен и водосвет за здраве и успех през новия летен сезон в присъствието на кмета на Община Царево инж.Георги Лапчев.

Популярното морско заведение посрещна най-верните си приятели и любители на добрия саунд с невероятните партита на DJ MR.K и DJ Chris BG. Гвоздеят на вечерта бе саксофониста Dinko, а голяма част от изсвирените парчета бяха импровизации на световни диджеи и музиканти. Специално за откриването в родното Сен Тропе дойдоха поп певицата Жана Бергендорф, тв продуцент Андрей Арнаудов в компанията на Емануела Толева, актьорите Димитър Банекин и Любомир Ковачев, тв продуцент Нико Тупарев, Борислав Комсийски от ВИП Брадър, Miss Top Of The World и тв водеща Елизабет Методиева, плеймейтката Златка Райкова, тв журналист Богомил Грозев, бизнесдамата Петя Раева, моделката Велина Узунова, дизайнерката и носител на „Златна игла“ Христина Ангелова, както и много представители на бизнес средите. Официален партньор на актуалното морско заведение тази година са японските автомобили Honda. Медиите и звездите пристигнаха с новата Honda Civic, която впечатли гостите на черноморското селище.

Всяка година Hacienda предлага жива музика, участия на най-популярните родни изпълнители и ексклузивни диджей партита, които се превръщат в незабравим спомен от лятото. И този сезон зад пулта ще застанат DJ Dimo, DJ Mr.K, Dj Vasquez, DJ Fed, DJ Doncho, DJ Jorro и много други. На морския бряг със свои концерти ще акостират Мария Илиева, Криско, Графа, Любо Киров, „Ъпсурт“, Ангел Ковачев, N.A.S.O. В понеделник ще се провежда култовото караоке с Игор и Иван, вторниците ще са запазени за черната музика, в четвъртък ще се изявяват популярните БГ изпълнители, петък и събота ще е времето за комерсиалните партита, а в неделя сцената ще е запазена за млади и утвърдени музиканти, както и рок-групи, сред които „Акага“, Jeremy?, Steven Achikor и Funky Miracle Bend. Талантливата Гери Турийска също ще гостува това лято на Hacienda със своята „Пощенска кутия за приказки“.

Художникът Стефан Божков, който е арт директор на Hacienda, ще изненада гостите на Лозенец с нова продукция. След проектите Слонът, Очилата и Гребенът, той подготвя новата си арт инсталация Вилицата. Храната за сетивата и душата е тази, която ни прави пълноценни хора и затова Вилицата ще краси района около малкия плаж. Чувството за хумор на Стефан е ненадминато, както и способността му, чрез намигане към публиката, без да бъде назидателен, да отправя важни послания.

По време на откриването бе презентиран и видеоклипа #prayforsummer, реализиран от екипа на Hacienda, който вече се радва на огромна популярност в социалните мрежи. Лайтмотивът този сезон е, че всичко което ни се случва е отговор на нашите молитви, съкровени желания и дори подсъзнателни мисли. Лятото сме ние и това, което сме си пожелали…

На 30 юни Hacienda Beach ще посрещне Джулай Морнинг, а традицията повелява купонът да продължи до сутринта. Зад пулта ще бъдат Mr.K & DJ MATTI.

Прочетено: 3864 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.