Начало » Мода » Любо Киров в безкомпромисен боксов стил

Мода


Любо Киров в безкомпромисен боксов стил Любо Киров в безкомпромисен боксов стил

18 Май 2011 Агенция ПРИМА   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Любо Киров влезе в ролята на професионален боксьор за един ден. Причината за внезапното превъплъщение на музиканта е първото изрично разрешение на модната марка pietro filipi за заснемане на фотосесия – реплика на официалната визия на марката за сезон пролет/лято 2011. Предизвикателната българска версия на тема бокс и бизнес беше заснета в партньорство със списание „За Хората”.

За уникалните кадри Любо Киров смени 4 различни тоалета – част от колекция пролет/лято 2011 на pietro filipi, която може да бъде открита във фирмения магазин в Сердика център, ет. 1. Като правило марката доставя своите колекции на малки серии – на две седмици, като по този начин осигурява индивидуалност и комфорт при избора.

Фотосесията на „За хората” е премиера за Любо на боксовия ринг. За втората част от снимките специално бе отворена къщата музей на писателя Иван Вазов. В реализацията на артистичното приключениe бяха ангажирани стилистката Милена Джарова (обличала звездите в популярните ТВ формати „Мюзик айдъл 1”, „Пей с мен”, „Денсинг старс” и др.), гримьорът Зоран Коцов (с много корици на списания като Elle, Cosmopolitan, Harpers Bazaar, Playboy, Maxim и др. в портфолиото си) и фотографът Николай Бозаков.

Прочетено: 2494 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.