Начало » Музика » Диджеят на Мадона и Кристина Агилера идва в Пловдив

Музика


Диджеят на Мадона и Кристина Агилера идва в Пловдив Диджеят на Мадона и Кристина Агилера идва в Пловдив

09 Декември 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Предпочитаният от супер звездите Мадона и Кристина Агилера майстор за ремиксиране на хитовете им - диджей Пабло Себалос, завихря зимно парти с дъх на море този уикенд в Пловдив. Испанецът обещава да нажежи атмосферата в клуб “Опиум” до точката на кипене въпреки декемврийските температури, разкриха организаторите на съботните партита с чуждестранни звезди “GLOBAL ZONE”.

Пабло обаче ще застане зад пулта без сценичния си партньор диджей Чус Ел Естебан. Двамата вече 15 години покоряват музикалните сцени в дует под името Chus & Ceballos. Очаква се под тепетата да пристигнат фенове на Пабло чак от Варна, където през август звездата от Иберия предизвика истински фурор с разтърсващите си сетове. На пловдивската сцена ще му партнират диджеите Макс и Дани от агенция “E-Booking”.

Пабло Себалос, който от 15-годишна възраст миксира техно парчета, е откривател на властващия по клубовете из цял свят дискотечен стил Iberican Sound. Това направление в електронната клубна музика е разпалваща страстта комбинация от хипнотичен хаус, топли трайбъл вълни и модерни прогресив и тек елементи. В Пловдив Пабло Себалос ще обогати динамичния си сет и с нови версии на известни песни от попкласациите. За популяризиране на парчетата си в дискотечен вариант доверие на испанския хитмейкър гласуват още изпълнителите от световна класа Парис Хилтън, Дийп Диш, Дани Теналия и Лузон.

През 2007 г. Пабло Себалос беше отличен с призовото място в категорията “Най-добър трайбъл и прогресив диджей” от испанското списание “Deejay”. Талантливият виртуоз на пулта е в престижната листа “Top 100” на световните диджеи. Пабло Себалос е резидент на някои от най-актуалните в момента клубове на планетата – “Pacha” в Ню Йорк, “Space” в Маями и “Stereo” в Монреал.

Прочетено: 2168 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.