Начало » Здраве » Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в София

Здраве


Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в София Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в София

04 Октомври 2018 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Здраве

   increase  decrease

"Нека няма семейство без деца"е посланието на Проф.Д-р. Тимур Гюрган към двойките с репродуктивни проблеми.

Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в София : Световно признатият Проф.Д-р. Тимур Гюрган (Президент на Световната ин витро организация (International Society of InVitro Fertilization (ISIVF) 2015г.-2017г.) и един от топ гинеколозите  към болница MEDICALPARK BAHCESЕHIR /гр.Истанбул  гостува за първи път в България.

Консултациите ще бъдат проведени на 13.10.2018г. и 14.10.2018г. в офиса на болници MEDICALPARK гр.София .

- IVF лечение (ICSI) - Вътрематочна инсеминация (IUI)
- Проследяване на овулацията (COH)
- Репродуктивна хирургия (Клинична лапароскопия, Офис (мини) хистероскопията)
- Асистиран Хетчинг  (Assisted Hatching)
- Генетични тестове
- Замразяване на ембриони и трансфер (ЗЕТ)
- Анализ на семенната течност ДНК и на FISH
- Избор на сперматозоиди с микрочип Embriyoskop
- Обединяване (pooling)
- Тестове за бременност
- Кo-култивиране - Ендоскопска хирургия
- Ракови образования при женските генитални органи
Както и лечение на гинекологични и урологични  заболявания

Академичната си кариера започва като асистент през 1985 г. в Университета "Хаджеттепе" (Hacettepe University) в Анкара. През 1995 г. става пълноправен професор в катедрата по Акушерство и гинекология в същия университет, където работи като ръководител на Катедра по репродуктивна ендокринология и безплодие повече от 15 години. Създател е и на първият репродуктивен център в Турция, акредитиран от Европейското общество за репродуктивна медицина и ембриология (ESHRE). Работил е  като научен сътрудник в:
-  London Hospital Medical College/Англия,
-  Stbartholomew's Hospital/Англия
- Lister Hospital/Англия
- London Bridge Hospitalve Guy's Hospital/Англия
-  Haddasah University/Израел.
- Vancouver Biritish Colombia University/Канада,
- Kornel Hospital IVF Център/САЩ
-  Infertilityand  IVF Център
- The Institute for Reproductive Medicine and Science/ Ню Джърси - САЩ;
- Центърът  Biology Associates/Атланта - САЩ
- Нарушения на репродуктивните хормони в Bournhall clinic във Великобритания,
- IVF и безплодие в Германия, университета в Хайделберг
- Oбразователни и изследователски дейности по ендоскопска хирургия в Католическия университет Брюксел /Белгия както и  в  други световно известни  болници и центрове в света.

Професор Д-р Тимур Гюрган е пионер в  дейностите на репродуктивната медицина в Турция.  През 1988 г. става член и повече от десет години работи в научния ръководен комитет в ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology- Association. Член е и на American Society for Reproductive Medicine, European Society for Gynecological Endoscopy (Европейска асоциация гинекологична ендоскопия), член на борда  (MEFS –Middle East Fertility Society -Близкоизточно общество по фертилитет). Заемал е длъжности  и в международен научен комитет American Association Gynecological Endoskopi,  представител е на асоциацията в Турция. Организатор на над  20 национални и международни конгреси, симпозиуми и семинари в областта на гинеколгията и репродуктивната медицина.   Един от основателите на Международното дружество за ин витро оплождане. Работил е като член на борда и генерален секретар, отговарящ за образователните дейности на сдружението. През май 2005г. е на поста президент на Международния световен конгрес по асистирана репродуктивна техника и генетика (IVF) в Истанбул. През 2015 г. в Копенхаген /Дания, Международната асоциация IVF (ISIVF) бе избран за председател на сдружението . Mediterranean Society for Reproductive Medicine-Асоциация на Средиземноморското общество за репродуктивна медицина  (MSRM) по-късно е избран  и за президент на асоциацията ( през 2017 г.). Трудът му включва: разстройства на репродуктивните хормони и менопаузата, гинекологични ендоскопска хирургия, поликистозни болести, ендометриоза, рискова бременност , областите свързани с човешката генетика с безплодие и ин витро оплождане. По настоящем преподава в Университета Bahçeşehir Истанбул, Медицински факултет по Акушерство и гинекология. Основал  е един от водещите референтни центрове  с научен и клиничен успех в страната обслужващ  близо 1500 пациенти годишно. Автор е на повече от сто научни статии, публикувани в национални и международни научни списания и издания.    

Желаещите да се консултират и да зададат своите въпроси, могат да си запишат предварително час на тел: 0888688805. Осигурен е безплатен преводач.

Консултациите ще се проведат на адрес: гр.София, ул.Цар Самуил 1 (пряка на бул.Патриарх Ефтимий), ет.Партер, офис на  МЕДИКАЛПАРК за БЪЛГАРИЯ.

Моля, записалите се да носят медицинските си документи.Консултациите са по документи и няма да се извършват физически прегледи. Лечение и диагностика ще се извършват в болницата ни в Истанбул, където ще бъдат придружени от преводач!

Прочетено: 2885 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.