Начало » Мода » Детските маратонки от GoSport - впечатляващ дизайн и качество

Мода


Детските маратонки от  GoSport - впечатляващ дизайн и качество Детските маратонки от GoSport - впечатляващ дизайн и качество

12 Февруари 2021 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Когато решим, че трябва да сменим маратонките на детето си с нови, първата ни мисъл е дали да не му купим по-евтини. Нали само след няколко месеца може да не му стават вече, има ли смисъл от по-скъпи, макар и маркови, каквито са тези от GoSport?

Тук обаче трябва да изхвърлите тази мисъл от ума си, защото когато става въпрос за децата, не трябва да има компромис.

Вярно е, че те много бягат и играят, поради което маратонките им се износват. Ходилата им се натоварват много повече заради постоянното тичане и скачане, а с едни качествени оригинални маратонки от GoSport няма да рискувате детето ви да получи болки в стъпалата, изкривена стойка или неправилна походка.

Сред основните характеристики, на които трябва да заложите при избор на детски маратонки, са:

  • Качествени материали

Маратонките от GoSport съчетават различни материали с високо качество, позволяващи на краката да се движат свободно, като ги обгръщат добре. Всички са подходящи, що се отнася до здравина, проветривост и еластичност.
Подплатата е от мек текстил, а горната част може да е от плат, изкуствена кожа, с леко мрежесто покритие и др. При отделни модели мембрана Primaloft предпазва детските крака от вода и сняг.

  • Подметки и стелки

Водещите брандове създават вече такива хибридни модели, които да съчетават положителните качества на меките и твърдите подметки и стелки. Така детските крака ще се развиват както трябва, усещайки настилката, а от друга страна ще се предотвратяват наранявания, плоскостъпие и др.

Детските маратонки от GoSport, предлагани от различни производители, са с гъвкава подметка, даваща свобода на движение. При някои модели има междинна подметка за още по-голям комфорт. Изключително удобство при стъпване създават маратонките с технология Non-marking, със системи Cloudfoam, Boost, Torsion  и др.

  • Впечатляващ дизайн

Всички детски маратонки от GoSport са не само леки и удобни, но и привличат със своите свежи цветове. Изключителното внимание към дизайна се изразява в наличието на модерна дебела подметка, различните метални и вълнообразни детайли, бялата подметка и др.
Когато избирате маратонки на детето си, искайте непременно и неговото мнение преди категоричния си избор.

Какъвто и впечатляващ вид да имат маратонките и колкото и удобни да ви се струват, не подценявайте и изискването за точния размер. По правило трябва да има поне палец свободно място. И нека са с велкро лепенки за по-лесно обуване и събуване. Струва си да инвестирате в качествени маратонки за вашето дете, което невинаги означава най-скъпите, а такива, чието качество отговаря на цената.

Прочетено: 1512 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.