Станете част от приключението Рио 2

Станете част от приключението Рио 2

10 Àïðèë 2014 | Infotech.bg

NESTLÉ® и любимото анимационно филмче РИО 2 подготвят изненада за малчуганите през април. Във всяка промоционлна кутия на детски зърнени закуски NESTLÉ®, децата ще могат да открият вълнуваща играчка-изненада на един от любимите си герои от РИО 2.

С всяка кутия NESTLÉ® NESQUIK®, NESTLÉ® CHOCAPIC® , NESTLÉ® COOKIE CRISP® или NESTLÉ® NESQUIK® DUO малките фенове могат да се пренесат в пъстрия свят на най-дългоочакваната анимация за 2014 година. Цветни, пеещи и летящи, любимите герои Рафаел, Блу и Габи оживяват, като се превръщат в предпочитан подарък за всяко дете.

Премиерата на приключенския филм за малки и големи РИО 2 се състоя на 4 април в кино Арена. Джул и Блу, заедно с трите им дечица живеят спокоен семеен живот. Но когато Джул решава, че трябва да научи децата си да живеят като истински птици, изненадва всички, като се съгласява да отидат на пътешествие в дивата природа и да напуснат домашния уют на Рио де Жанейро, за да потеглят към Амазонка. Нови приятели, забавни приключения и интересни срещи ще направят втората част на анимацията вълнуващо изживяване за цялото семейство.

РИО 2 се очертава като най-очакваната анимационна премиера за 2014 година. Точно за това NESTLÉ® подготвя и специална игра в избрани магазини в търговската мрежа. С касовата бележка за закупена кутия NESTLÉ® NESQUIK®, NESTLÉ® CHOCAPIC®, NESTLÉ® COOKIE CRISP® или NESTLÉ® NESQUIK® DUO, всеки може да участва в томбола за спечелването на 350 билета за прожекцията на любимата анимация.

NESTLÉ® превръща закуската в семеен празник с приятния си вкус и разнообразните подаръци с лицата на георите от РИО 2. Направени с пълнозърнесто пшеничено брашно, вкусни и полезни, детските закуски NESTLÉ® дават на детето необходимите препоръчителни количества прием на витамини и минерали, включително Калций и Желязо.

Станете част от приключението Рио 2