Топдиджей Адам Клей пристига специално за откриването на Diamonds club. Лора Караджова и Alex P взривяват студентски град

Топдиджей Адам Клей пристига специално за откриването на Diamonds club. Лора Караджова и Alex P взривяват студентски град

10 Íîåìâðè 2016 | Infotech.bg

Световноизвестният диджей Адам Клей пристига специално по покана за откриването на най-новият клуб в София - Diamonds Club на 10 ноември, съобщава ПРофайл. Музикантът ще зарадва феновете си с едни от най- горещите му хитове в най-новия модерен клуб в студентски град в София, съобщава Профайл. Вечерта стартира с тридневно парти в Студенски град. Феновете ще чуят едни от най- яките хитове диджей Адам Клей като "Stranger " и A Hotel Lobby at the Edge of the World и други. За следващите два дни от тридневното парти домакините са предвидили още много изненади. В петък вечер 11-и ноември с хип-хоп рими ще разлюлее в Студентски град рапърът Alex P, а за финалното парти на 12-ти ноември ударно ще забие ар-ен-би дивата Лора Караджпова с най-новия си хит.

От новият Diamonds Club обещават бляскави партита и щури купони всяка вечер от вторник до събота. Всеки желаещ може да посети най- модерният и стилен клуб, който се намира в Студентски град и е единствен по - рода си в нощна София. Гостите ще останат със сигурност доволни и ще бъдат приятно изненадани с различната атмосфера, впечатляващ стил и интериор.

Младият собственик Тодор Батков на най-новия клуб в София - Diamonds Club, ще заложи на различното, провокативното и нестандартното, като обещава, че изненадите няма да спрат до тук. Енджи Касабие, Теди Кацарова, диджей Моник, Живко Василев, Жана Янева-Мис Вселена България, Славчо Тошев и Наско Лазаров са само една малка част от поканените гости, които ще подгреят най-новия клуб, броени дни преди студентските празници. Мотото на тридневното откриване е "Никога не се отказвай!"