Hyundai i20 е оценен като най-добрия компактен автомобил за 2019

Hyundai i20 е оценен като най-добрия компактен автомобил за 2019

19 Íîåìâðè 2018 | Infotech.bg

Hyundai i20 спечели титлата „Най-добър компактен автомобил“ в доклада на TUV за 2019г., публикуван от Auto Build Германия. С процент на дефекти от едва 3%, Hyundai i20 си запазва челната позиция в сегмента на компактните модели.

В общата класация, i20 се класира на 7мо място, изпреварвайки представителите на много други производители. Това е резултат, който преди всичко води дивиденти за потребителите на нови и употребявани автомобили, защото показва високите стандарти за качество, заложени от Hyundai за своите автомобили. В допълнение към финансовата сигурност, обещанието за качество осигурява защита от аварии и допълнителни посещения в сервиза.

8,8 милиона проведени инспекции за качество За доклада на TUV, най-голямото немско списание Auto Build и TUV оценяват резултатите от 8,8 милиона общи инспекции за периода от юни 2017г. и юни 2018г. Автомобилите са групирани по дата на производство и съпоставени с други категории автомобили като компактни автомобили срещу спортни автомобили, ванове и високопроходими модели. Доклада на TUV разграничава автомобилите на две и три годишни, четири и пет годишни, шест и седем годишни, осем и девет годишни, десет и единадесет годишни превозни средства. Победителят във всяка една категория е автомобилът с най-малко повреди. Тези на най-малък процент дефекти се класират в топ 10 в общото класиране. В същото време, Auto Build номинира най-надеждните автомобили във всеки сегмент.

Представен през лятото на 2018г., новият i20 се представя убедително не само като доставя най-доброто качество в своя сегмент, най-вече двигателите да се съобразят с най-новите стандарти за отработени газове Euro 6d-Temp, стандарт, който няма да е задължителен за новите коли до есента на 2019 г. Така че в своя клас на i20 има водеща роля не само заради своите екологично чисти двигатели, но и благодарение на още по-високите стандарти за комфорт и безопасност, които поставя. Въпреки своите компактни размери, i20 се предлага с последно поколение 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител на Hyundai (DCT), автономна аварийна спирачка за предотвратяване на сблъсък (FCA), система за поддържане на пътната лента (LKA) и система за разпознаване на умора (DAW).

Водещите гаранционни условия на Hyundai допълнително подкрепят обещанието за качество и надеждност

Степента, до която Hyundai се доверява на обещанието си за качество, се доказва от уникалната гаранция, която марката осигурява за продуктите си. Както всички нови модели на Hyundai, i20 разполага с уникалната 5-годишна гаранция без ограничени в пробега. Тя включва 5 годишна пълна гаранция на всички възли и агрегати без ограничени, 5 години безплатна пътна помощ и 5 години безплатен преглед на техническото състояние. Уникалната гаранция също така се запазва за новия собственик при препродажба, така се запазва максимално висока стойност на автомобилите на Hyundai и всеки може да е спокоен зад волана на своя Hyundai.