Уникален по дизайн Folk Bar CAPITAL в София

Уникален по дизайн Folk Bar CAPITAL в София

18 Íîåìâðè 2009 | ПРофайл

Нов, уникален по рода си фолк бар CAPITAL ще отвари врати на столичната "Позитано" 3, съобщава ПРофайл. Откриването ще се състои на 19-ти ноември- четвъртък и обещава да бъде грандиозно.

Топмодели, футболисти и водещи бизнес предприемачи ще бъдат само една малка част от вип гостите, които ще видят първи уникалния интериор и атмосфера на новия фолк бар, дело на лидери в модерния дизайн.

По холивудски, в изискани тоалети и в компанията на своите половинки, ще се появят футболните съпруги от реалити формата на бТВ "Нашите момичета". Като поздрав за тях и всички гости шеметните момичета от балет Магия обещават да изнесат невиждан танцов спектакъл.

А Симона Първанова, носителката на цели две корици на мъжката библия Плейбой и топ тв водеща на Планета, ще бъде официалният гид на празничната вечер. По изпитана традиция Симона ще се появи в невиждано секси тоалет, съобразен с дрескода на събитието. Както тя, така и певицата с ангелски глас Десислава ще бъдат "изкусителни в червено". Като специално за влюбените популярната изпълнителка ще се опита да залепи "два магнита", издават от кухнята организаторите и домакините.

Изборът на дрескода не е случаен. Червен е цветът на страстта, на виното, на българската роза. В Древния Рим червеният цвят е символизирал божественост, считал се е за цвета на аристокрацията, на патрициите и императорите. Символ на върховна власт, която по-късно преминава в ръцете на кардиналите. След победа римските пълководци си боядисвали лицето (в чест на Марс) в червен цвят.