Премиерният Аudi Q3 събра на тестово шофиране стилна и изискана дамска компания

Премиерният Аudi Q3 събра на тестово шофиране стилна и изискана дамска компания

10 Íîåìâðè 2011 | Infotech.bg

На 5 ноември 2011 г. Порше София Запад, най-големият продажбено-сервизен комплекс на марката Ауди на Балканите, ексклузивно представи новия модел Audi Q3 пред отбрана дамска бизнес компания в приятната обстановка на Hotel RIU Правец. Сред присъстващите гости бяха и известната стилистка Кремена Халваджиян, тв водещите Гала и Валентина Войкова и др. Далеч от забързаното ежедневие на големия град, дамите имаха възможността да разгледат и да изпробват в тестово шофиране най-малкият представител от Q-серията под зоркия поглед на автопилота Ясен Попов. Предварително избраното за събитието трасе включваше асфалтов и черен път, по който моделът демонстрира своето безупречно поведение на пътя и извън него.

С Audi Q3, Audi навлиза в нов пазарен сегмент – на компактните премиум SUV автомобили, изключително подходящ за дами. Q3 е компактен, създаден главно за движение в града, но в същото време демонстрира потенциала на марката във всички технически области – с каросерията си, скоростните кутии, шасито и високотехнологичните асистиращи и медийни системи. Голяма част от неговото оборудване е заимствано директно от луксозния сегмент. Една от тези системи е асистентът за паркиране. Той е изключително полезен за тези, които не са достатъчно уверени зад волана и се затрудняват при паркиране на тесни пространства. Системата работи чрез 12 ултразвукови сензора, които навигират колата при паркиране. Воланът се върти сам, а компютър ви съобщава кога да подавате газ и кога да натиснете спирачката. Технологията помага при паркиране по дължина и ширина. Audi Q3 е създаден главно за движение в града и поради тази причина се отличава с компактни размери на каросерията – дължина 4,39 м, широчина 1,83 м и височина 1,60 м. В същото време обаче успява да предложи завидно вътрешно пространство, благодарение на голямото разстояние между предната и задната ос. Q3 е компактен, но просторен премиум модел, със спортно излъчване, оптимална динамика, добра проходимост и високотехнологични системи, който е едновременно подходящ за тесните градски улици и черните планински пътища.

Домакините на събитието предложиха интересна програма на гостенките след динамичното и интересно тестово шофиране на Audi Q3. Дамите се пренесоха на модния подиум, за дефилето на най-новите модели от колекция adidas by Stella McCartney есен/зима 2011г. Изчистените и модерни облекла, комбинация от женственост и мъжки детайли, са перфектното допълнение към най-новия член в семейството на Audi. Вдъхновена от модните силуети, предлагани от световно известните модни дизайнери, линията adidas by Stella McCartney продължава да е новатор в сливането на стил и авангардни технологии. Този сезон, заедно с най-новите серии от Winter Sports, Running, Yoga и Tennis, колекцията предлага също и категориите Weekender (облекла за отдих), Golf (за голф), Studio (за тренировки) и Seamless Underwear (безшевно бельо).

adidas by Stella McCartney

В стила на високите технологии и изискания дизайн, гостите на събитието имаха възможността да се пототпят и в света на ароматите и луксозната парфюмерия. Бранд мениджър на фирма Шисейдо и гост лектор на събитието, представи историята на ароматите и развитието на парфюмерийната индустрия.

Първите поръчки на Audi Q3 вече са факт, някои от поканените се убедиха в качествата на модела по време на приятното прекарване в Правец и заявиха своето желание за коледен подарък при завръщането си в шоурума Порше София Запад.